posticon HV Duiven clinics

HV Duiven bestaat 40 jaar... en dat moet gevierd worden!

Hallo Iedereen

Dit jaar bestaat Handbal Vereniging Duiven 40 jaar en dat willen wij graag samen met jullie vieren!
Hiervoor hebben wij een feestelijke dag georganiseerd op zaterdag 17 augustus.

Op deze dag worden er speciaal voor onze jeugdleden clinics georganiseerd
door niemand minder dan Peter Portengen!
Hij wordt ondersteund door oud-internationals Leon van Schie, Esther Schop & Marieke van der Wal.

Na afloop van de handbalclinics hebben wij twee topteams uit de BENE-league die
speciaal naar onze sporthal komen om hier een jubileumswedstrijd te komen spelen, namelijk
The Dome/Houten HS1 - OCI Lions HS1
Beide ploegen spelen op het allerhoogste mannen niveau handbal binnen Nederland.
Zij gaan 2 x 30 minuten tophandbal laten zien onder leiding van
Carla van Dijk en Yvonne Wijtenburg

En als dit allemaal nog niet genoeg is hebben wij ook nog een
internationale topwedstrijd georganiseerd op donderdag 22 augustus.
Borussia Dortmund DS1 - Otto Work Force/VOC DS1
​Het Nederlands getinte Dortmund, uitkomend in de eerste Bundesliga gaat
het opnemen tegen regerend kampioen VOC uit Amsterdam.
Een mooie pot handbal tussen twee topploegen onder leiding van

Ferry van Beek en Niels Egberts

Tickets voor deze wedstrijd vind je op www.hvduiven40jaar.nl.
Kaarten zijn te koop vanaf 17 juli.
Speciale actie in voorverkoop: koop je kaarten van 17 juli t/m 22 juli met extra korting!

Hopelijk zien wij jullie allemaal op zaterdag 17 augustus en donderdag 22 augustus.
Samen gaan we er een onvergetelijke dag van maken!

posticon HV Duiven 40 jaar

posticon Sjaak Blaauwbroek nieuwe trainer/coach Meisjes C

Sjaak Blaauwbroek is aan de slag gegaan als trainer / coach van de meisjes C-jeugd van HV Duiven. Hij komt over van The Flyers, waar hij trainer was van de Dames 1 en ook actief was in andere functies, zoals scheidsrechter en lid van de Jeugdcommissie. "We zijn blij dat deze duizendpoot de vereniging komt versterken met zijn kennis en ervaring. De meisjes C-jeugd is enthousiast en talentvol en verdient goede begeleiding, zodat ze zich goed kunnen blijven ontwikkelen plezier in het spel hebben", zegt voorzitter Karin Wanink.

Blaauwbroek gaat de volledige groep Meisjes C-jeugd trainen, die gaat bestaan uit een C1-team dat op landelijk niveau gaat spelen en een C2-team dat in de regionale topklasse uitkomt. De nieuwe trainer / coach wordt komend seizoen geassisteerd door Romée van der Loop. De trainer kijkt uit naar komend seizoen. "Ik heb in juni al met de groep kunnen trainen en heb ook recent zowel de C1 als de C2 zien spelen op het Achilles-toernooi in Apeldoorn. De eerste indrukken van deze groep zijn veelbelovend en ik heb er enorm veel zin in om na de zomer met hen aan het werk te gaan", aldus Blaauwbroek.

Sjaak Blaauwbroek wordt verwelkomd bij HV Duiven door voorzitter Karin Wanink en de meisjes C-jeugd

posticon Derksen schoenmode

Derksen Schoenmode

Welke schoenwinkel mag zich de beste van Nederland noemen? Onze trouwe sponsor Dersksen Schoenmode dingt mee naar die titel! De vlog waarin Derksen zich voorstelt is terug te zien op: https://www.rtl.nl/gemist/de-beste-van-nederland/.

Tot vrijdag 19 juli 12.00 kan er gestemd worden om Derksen Schoenmode de beste van Nederland te laten worden en dat gaan we natuurlijk massaal doen. Stemmen kan via: https://www.debestevannederland.tv/poll

Een mooi artikel waarin Derksen zich voorstelt is terug te lezen in de Gemeentenieuws editie van 24 mei en Duivenpost editie van 22 mei.

Wij wensen Irma en Brigitte heel veel succes!

posticon Onze nieuwe penningmeester

Wij zijn blij dat we een nieuwe penningmeester hebben.

Koen Wildenbeest.

Koen heel veel succes en plezier bij onze vereniging

bestuur HV Duiven

posticon Jeugdkamp 2019

JEUGDKAMP 2019

Van vrijdag 6 t/m zondag 8 september gaan we naar de Houtkamp in Otterlo.

De briefjes hiervoor worden deze week uitgedeeld.

De F-Jeugd krijgt de uitnodiging voor de zaterdag, zij mogen een dagje mee

komen draaien op de kamplocatie.

We hopen natuurlijk op heel veel aanmeldingen, gezellig met je nieuwe

team op kamp.

Maar vol is vol natuurlijk, dus snel inschrijven maar.

De Jeugdcommissie

posticon sponsor HV Duiven gratis

Sponsor HV Duiven gratis

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan HV Duiven, zonder dat het u een cent extra kost!

Reserveer een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en HV Duiven ontvangt geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar HV Duiven. En nogmaals, het kost u niets extra!

Wilt u HV Duiven ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van uw club. Voor u een kleine moeite, voor HV Duiven directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die HV Duiven een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van HV Duiven. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert HV Duiven hier direct van!

Klik rechts op de site van HV Duiven op sponsorkliks en doe je online bestelling

of gebruik deze link:

Heel veel aankoop plezier