posticon Jeugdcommissie

Zaterdag 13 april heeft handbalvereniging Duiven voor de 2e keer deelgenomen aan het Rijnjutteren. Deze opruimactie wordt door stichting Go-Clean georganiseerd om de oevers van de Rijn van Westervoort tot Zevenaar op te ruimen. ’s Morgens vroeg knijpers, handschoenen, Wimmerringen en plastic zakken opgehaald bij Loowaard waar de spullen werden verdeeld. Daarna met een auto vol spullen door naar de veerpond tussen Loo en Huissen. Hier verzamelde zich de groep kinderen en ouders van de E- en enkele D-jeugd. Er was zelfs een jeugdlid en een ouder van de hockey-club bij ons aangesloten. Met 8 begeleiders en 14 kinderen zijn we het weiland en de oever langs gegaan en hebben in totaal 15 zakken!!!! rommel opgehaald. Ondanks dat het ‘s morgens erg koud was werd het met het zonnetje heerlijk weer om buiten bezig te zijn. Vanuit de begeleiders was er koffie/thee, krentenbollen en een snoepje geregeld, Super!

Tegen een uur of twaalf hebben we de spullen weer ingeleverde en zat het werk erop. Alle kinderen van de E en de D; Fantastisch dat jullie weer mee hebben geholpen. Ook de ouders willen we hartelijk danken voor de inzet! 26 oktober is weer de volgende Rijnjuttersdag, dus zet deze dag alvast in je agenda.

Namens de jeugdcommissie

Dagje uit voor de jeugd,

De Jeugdcommissie heeft besloten om met alle jeugd op dezelfde datum

een dagje uit te gaan, dus zaterdag 25 mei gaan we met alle jeugd een

dagje naar Slagharen.

Deze week worden de briefjes hiervoor uitgedeeld.

Jumbo munten hoeven niet meer gespaard te worden.

JEUGDKAMP 2019

Van vrijdag 6 t/m zondag 8 september gaan we naar de Houtkamp in Otterlo.

De briefjes hiervoor worden deze week uitgedeeld.

De F-Jeugd krijgt de uitnodiging voor de zaterdag, zij mogen een dagje mee

komen draaien op de kamplocatie.

We hopen natuurlijk op heel veel aanmeldingen, gezellig met je nieuwe

team op kamp.

Maar vol is vol natuurlijk, dus snel inschrijven maar.

De Jeugdcommissie

Voorzitter:

Vacant

Leden:

Karin van de Glind     Ada Magenda      Ilse Scholten       Marc Vermeulen   Petra Verhoef

JANTJE BETON 2019

Op maandag 25, dinsdag 26 en donderdag 28 februari werd er weer gecollecteerd

voor Jantje Beton. Leuke bijkomstigheid is natuurlijk dat de helft van de opbrengst

voor onze vereniging is.

Maandag schoot ik toch echt even in de stress, 3 kinderen en 2 begeleiders.

Gelukkig kwam het dinsdag nog goed en was de opkomst een stuk beter, 26 kinderen

en 6 begeleiders, en dus deze wijk helemaal gehad.

Op naar de donderdag.

15 kinderen en 9 begeleiders en dus was om half 8 alles gelopen.

TOP dat jullie er allemaal waren, er waren zelfs kinderen met ouders die gewoon

2 keer kwamen.

Karin en ik konden de bussen weer gaan inleveren en de opbrengst tellen.

Wat er voor onze vereniging overblijft is zo’n € 400,--.

Als kleine tegenvaller wil ik toch nog vermelden dat er minder dan de helft van onze

jeugd een uurtje kwam collecteren, we hopen dat dat een volgende keer beter gaat.

Iedereen die meegedaan heeft, BEDANKT NAMENS JANTJE EN DE JEUGDCOMMISSIE.

Namens de Jeugdcommissie

Ada Magendans