Zaterdag 13 april heeft handbalvereniging Duiven voor de 2e keer deelgenomen aan het Rijnjutteren. Deze opruimactie wordt door stichting Go-Clean georganiseerd om de oevers van de Rijn van Westervoort tot Zevenaar op te ruimen. ’s Morgens vroeg knijpers, handschoenen, Wimmerringen en plastic zakken opgehaald bij Loowaard waar de spullen werden verdeeld. Daarna met een auto vol spullen door naar de veerpond tussen Loo en Huissen. Hier verzamelde zich de groep kinderen en ouders van de E- en enkele D-jeugd. Er was zelfs een jeugdlid en een ouder van de hockey-club bij ons aangesloten. Met 8 begeleiders en 14 kinderen zijn we het weiland en de oever langs gegaan en hebben in totaal 15 zakken!!!! rommel opgehaald. Ondanks dat het ‘s morgens erg koud was werd het met het zonnetje heerlijk weer om buiten bezig te zijn. Vanuit de begeleiders was er koffie/thee, krentenbollen en een snoepje geregeld, Super!

Tegen een uur of twaalf hebben we de spullen weer ingeleverde en zat het werk erop. Alle kinderen van de E en de D; Fantastisch dat jullie weer mee hebben geholpen. Ook de ouders willen we hartelijk danken voor de inzet! 26 oktober is weer de volgende Rijnjuttersdag, dus zet deze dag alvast in je agenda.

Namens de jeugdcommissie