posticon Nieuwsitem

posticon opzeggen lidmaatschap

OPZEGGEN LIDMAATSCHAP

Wanneer u het lidmaatschap van u of van uw zoon/dochter wilt opzeggen,

dan moet dat voor 30 juni.

Na die tijd staat u weer geregistreerd bij het NHV en moet er weer bondscontributie

voor een heel jaar betaald worden, u bent dan ook weer verplicht de contributie

voor dat jaar te betalen.

Ook wanneer u mondeling aan iemand te kennen heeft gegeven het lidmaatschap op

te willen zeggen, dit moet altijd schriftelijk/of per mail naar ledenadministratie:

posticon Help Dames 2 de koploper te verslaan!

Help Dames 2 de koploper te verslaan!

Zondag 18 maart is het erop of eronder voor Dames 2. Om 16:00 uur spelen we in sporthal Triominos (Hal 1 Endesprong) tegen OBW 4 om het kampioenschap in de 3e klasse Oost. Op dit moment staat OBW 4 nog 1 punt voor met twee wedstrijden te gaan.

We hebben dus een zege nodig om ze in te halen en daarvoor kunnen we jullie steun goed gebruiken! Eerder dit seizoen hebben we OBW al op hun terrein verslagen en dit willen we graag nog een keer herhalen. Bij winst staan wij bovenaan en kunnen we zondag 8 april in een thuiswedstrijd tegen Groessen 3 het kampioenschap binnenhalen. Uiteraard zijn jullie dan ook van harte welkom!

Maar eerst dus 18 maart. Kom allemaal kijken en help ons (opnieuw) koploper te worden

.

posticon HV Duiven heeft er 2 kleine handballertjes erbij

Sofie en Jirri heel veel geluk met jullie zoon Luk

Parick en Cindy heel veel geluk met jullie dochter Romee

posticon Marjolein Houthuijzen voor kika

zondag heeft Marjolein gecollecteerd voor het goede doel kika en heeft € 355, - opgehaald.

bedankt iedereen.

posticon Emiel Hartskeerl van Kenneth Smit sponsor trainingsbuddy`s

Emiel Hartskeerl van Kenneth*smit heeft 4 Opblaasbare trainingsdummy`s gesponsord.
Emiel dank je. Dat worden extra leuke trainingen.