Help Dames 2 de koploper te verslaan!

Zondag 18 maart is het erop of eronder voor Dames 2. Om 16:00 uur spelen we in sporthal Triominos (Hal 1 Endesprong) tegen OBW 4 om het kampioenschap in de 3e klasse Oost. Op dit moment staat OBW 4 nog 1 punt voor met twee wedstrijden te gaan.

We hebben dus een zege nodig om ze in te halen en daarvoor kunnen we jullie steun goed gebruiken! Eerder dit seizoen hebben we OBW al op hun terrein verslagen en dit willen we graag nog een keer herhalen. Bij winst staan wij bovenaan en kunnen we zondag 8 april in een thuiswedstrijd tegen Groessen 3 het kampioenschap binnenhalen. Uiteraard zijn jullie dan ook van harte welkom!

Maar eerst dus 18 maart. Kom allemaal kijken en help ons (opnieuw) koploper te worden

.