posticon PR commissie

Voorzitter: Jasper Knippen

Leden:

Elke Scholten                    Rene Looijs                                  Sanne Ciurans

posticon Trainer Fred Wieland kiest voor HV Duiven

Trainer Fred Wieland kiest voor heren HV Duiven

Fred Wieland is aangesteld als trainer / coach van de heren bij HV Duiven. De oefenmeester tekent voor twee jaar en gaat komend seizoen met de Heren 1 van de Duivense handbalvereniging de hoofdklasse in. Karin Wanink, voorzitter van HV Duiven, licht toe: “We zijn blij dat we een ervaren trainer hebben gevonden voor onze jonge en talentvolle groep. Fred heeft al jaren als trainer geacteerd op dit niveau en voor onze groep wordt dit pas het tweede jaar in de hoofdklasse. Hij kan ze enorm veel leren, we hebben zin in het nieuwe seizoen.”

Wieland heeft al kennisgemaakt met de Duivense heren en ziet potentie. “Afgelopen seizoen heeft deze groep zich gehandhaafd in de hoofdklasse en komend seizoen kunnen we een volgende stap zetten. Ons doel is een veilige positie in de middenmoot of net daaronder. Deze jonge groep is bij elkaar gebleven en heeft ook al versterking van buitenaf gekregen. Bovendien zit er nog een talentvolle lichting A-junioren onder, die komend seizoen aansluiting gaan vinden. Dat geeft veel vertrouwen voor een mooie toekomst.”

De trainer en zijn nieuwe selectie starten in augustus de voorbereiding van de heren op de nieuwe competitie, die eind september van start gaat.

posticon HV Duiven clinics

HV Duiven bestaat 40 jaar... en dat moet gevierd worden!

Hallo Iedereen

Dit jaar bestaat Handbal Vereniging Duiven 40 jaar en dat willen wij graag samen met jullie vieren!
Hiervoor hebben wij een feestelijke dag georganiseerd op zaterdag 17 augustus.

Op deze dag worden er speciaal voor onze jeugdleden clinics georganiseerd
door niemand minder dan Peter Portengen!
Hij wordt ondersteund door oud-internationals Leon van Schie, Esther Schop & Marieke van der Wal.

Na afloop van de handbalclinics hebben wij twee topteams uit de BENE-league die
speciaal naar onze sporthal komen om hier een jubileumswedstrijd te komen spelen, namelijk
The Dome/Houten HS1 - OCI Lions HS1
Beide ploegen spelen op het allerhoogste mannen niveau handbal binnen Nederland.
Zij gaan 2 x 30 minuten tophandbal laten zien onder leiding van
Carla van Dijk en Yvonne Wijtenburg

En als dit allemaal nog niet genoeg is hebben wij ook nog een
internationale topwedstrijd georganiseerd op donderdag 22 augustus.
Borussia Dortmund DS1 - Otto Work Force/VOC DS1
​Het Nederlands getinte Dortmund, uitkomend in de eerste Bundesliga gaat
het opnemen tegen regerend kampioen VOC uit Amsterdam.
Een mooie pot handbal tussen twee topploegen onder leiding van

Ferry van Beek en Niels Egberts

Tickets voor deze wedstrijd vind je op www.hvduiven40jaar.nl.
Kaarten zijn te koop vanaf 17 juli.
Speciale actie in voorverkoop: koop je kaarten van 17 juli t/m 22 juli met extra korting!

Hopelijk zien wij jullie allemaal op zaterdag 17 augustus en donderdag 22 augustus.
Samen gaan we er een onvergetelijke dag van maken!

posticon Derksen schoenmode

Derksen Schoenmode

Welke schoenwinkel mag zich de beste van Nederland noemen? Onze trouwe sponsor Dersksen Schoenmode dingt mee naar die titel! De vlog waarin Derksen zich voorstelt is terug te zien op: https://www.rtl.nl/gemist/de-beste-van-nederland/.

Tot vrijdag 19 juli 12.00 kan er gestemd worden om Derksen Schoenmode de beste van Nederland te laten worden en dat gaan we natuurlijk massaal doen. Stemmen kan via: https://www.debestevannederland.tv/poll

Een mooi artikel waarin Derksen zich voorstelt is terug te lezen in de Gemeentenieuws editie van 24 mei en Duivenpost editie van 22 mei.

Wij wensen Irma en Brigitte heel veel succes!

posticon HV Duiven 40 jaar

Pagina 1 van 4