Trainer Fred Wieland kiest voor heren HV Duiven

Fred Wieland is aangesteld als trainer / coach van de heren bij HV Duiven. De oefenmeester tekent voor twee jaar en gaat komend seizoen met de Heren 1 van de Duivense handbalvereniging de hoofdklasse in. Karin Wanink, voorzitter van HV Duiven, licht toe: “We zijn blij dat we een ervaren trainer hebben gevonden voor onze jonge en talentvolle groep. Fred heeft al jaren als trainer geacteerd op dit niveau en voor onze groep wordt dit pas het tweede jaar in de hoofdklasse. Hij kan ze enorm veel leren, we hebben zin in het nieuwe seizoen.”

Wieland heeft al kennisgemaakt met de Duivense heren en ziet potentie. “Afgelopen seizoen heeft deze groep zich gehandhaafd in de hoofdklasse en komend seizoen kunnen we een volgende stap zetten. Ons doel is een veilige positie in de middenmoot of net daaronder. Deze jonge groep is bij elkaar gebleven en heeft ook al versterking van buitenaf gekregen. Bovendien zit er nog een talentvolle lichting A-junioren onder, die komend seizoen aansluiting gaan vinden. Dat geeft veel vertrouwen voor een mooie toekomst.”

De trainer en zijn nieuwe selectie starten in augustus de voorbereiding van de heren op de nieuwe competitie, die eind september van start gaat.