posticon Sponsoren/adverteerders

posticon Kledingsponsor

Verzoeken voor nieuwe shirts lopen via het bestuur, zij kijken of er budget voor is. De keuze voor shirts en de bestelling gaat in overleg met het team en loopt dan via Luising, het merk zal Hummel zijn omdat we daar een contract mee hebben.

Wanneer er een sponsor gevonden is die een nieuw shirt ter beschikking stelt dan geldt dezelfde procedure: aangeven bij het bestuur/PR, zij plaatsen de bestelling bij Luising (merk Hummel) in overleg met de sponsor en het team.

Shirtsponsoren

Trainingpakken sponsor

melalt

Adverteerders

alt            alt

alt          alt

alt           alt

Sponsor website 2008:

posticon sponsor HV Duiven gratis

Sponsor HV Duiven gratis

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan HV Duiven, zonder dat het u een cent extra kost!

Reserveer een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en HV Duiven ontvangt geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar HV Duiven. En nogmaals, het kost u niets extra!

Wilt u HV Duiven ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van uw club. Voor u een kleine moeite, voor HV Duiven directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die HV Duiven een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van HV Duiven. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert HV Duiven hier direct van!

Klik rechts op de site van HV Duiven op sponsorkliks en doe je online bestelling

of gebruik deze link:

Heel veel aankoop plezier