posticon Technische commissie

posticon Sjaak Blaauwbroek nieuwe trainer/coach Meisjes C

Sjaak Blaauwbroek is aan de slag gegaan als trainer / coach van de meisjes C-jeugd van HV Duiven. Hij komt over van The Flyers, waar hij trainer was van de Dames 1 en ook actief was in andere functies, zoals scheidsrechter en lid van de Jeugdcommissie. "We zijn blij dat deze duizendpoot de vereniging komt versterken met zijn kennis en ervaring. De meisjes C-jeugd is enthousiast en talentvol en verdient goede begeleiding, zodat ze zich goed kunnen blijven ontwikkelen plezier in het spel hebben", zegt voorzitter Karin Wanink.

Blaauwbroek gaat de volledige groep Meisjes C-jeugd trainen, die gaat bestaan uit een C1-team dat op landelijk niveau gaat spelen en een C2-team dat in de regionale topklasse uitkomt. De nieuwe trainer / coach wordt komend seizoen geassisteerd door Romée van der Loop. De trainer kijkt uit naar komend seizoen. "Ik heb in juni al met de groep kunnen trainen en heb ook recent zowel de C1 als de C2 zien spelen op het Achilles-toernooi in Apeldoorn. De eerste indrukken van deze groep zijn veelbelovend en ik heb er enorm veel zin in om na de zomer met hen aan het werk te gaan", aldus Blaauwbroek.

Sjaak Blaauwbroek wordt verwelkomd bij HV Duiven door voorzitter Karin Wanink en de meisjes C-jeugd

posticon leden van de TC

Voorzitter:

Jeff Ronge

Leden:

Carlo Heebing          Elke Scholten      Yvonne Bloemberg   Glenn Verheijen      Ada Magendans        Karin vd Glind

(scheidsr. contact)      (DS1)                          (DS2)                             (HS1)                   (Jeugd Comm)        (Jeugd Comm)

posticon tekens van de scheidsrechter

posticon Scheidsrechters in het zonnetje

4 t/m 12 oktober was het de week van de scheidsrechter. Wij moeten onze scheidsrechters koesteren. zonder hen geen wedstrijden. Ook wij hebben ze in het gezet.
scheidsrechters bedankt voor jullie inzet.

posticon Scheidsrechters in het zonnetje

Onze scheidsrechters zijn ook even in het zonnetje gezet.

Alphons, Rene, Carlo, Stephanie, Margo, MaccRobb, Bjorn bedankt voor jullie inzet en op naar een goed seizoen.

Ook Rini en Ada en Marloes hebben hun flesje gekregen. Marloes en Susanne zijn nog in opleiding. heel veel succes dames.