Zaterdag 24-11-2018

Zaterdagavond speelden de heren van Duiven de uitwedstrijd tegen Artemis '15 uit Wehl/Doetinchem. Het begin van de wedstrijd was voor het geconcentreerd spelende Duiven, dat geweldig verdedigde (met een uitblinkende keeper MacRob Mouton) en slim de aanvallen afrondde. Vooral Jorim Steenstra scoorde een paar prachtige doelpunten. Dat resulteerde na ca. 20 minuten in een 10-5 voorsprong. Daarna vielen er toch enkele gaten in de Duivense verdediging, waardoor het met de rust 10-10 stond. In de 2e helft speelde het team van coach Frank Dercks rommeliger en met minder overtuiging. De aanvallers van Artemis waren ook steeds moeilijker af te stoppen. Naast diverse warrige beslissingen van de scheidsrechters miste Duiven meerdere strafworpen, waardoor er bij het eindsignaal een onnodige 26-23 nederlaag op het scorebord stond. Aanstaande zondag speelt Duiven de derby tegen Huissen, aanvang 12.25 uur in de Endesprong.