Zaterdag 5 Januari 2019

Afgelopen zaterdag moesten de heren van Duiven spelen tegen Achilles uit Apeldoorn. Door deafwezigheid van 4 spelers was Duiven aanvallend op voorhand al kwetsbaar, hetgeen in de  wedstrijd ook bleek. Dit werd gelukkig gecompenseerd door een tomeloze inzet in de verdediging. Daarnaast keepten de keepers van Duiven (MacRobb Mouton en Niels Ouwehand) een fantastische wedstrijd. Maar omdat het scoren zo moeizaam ging, bleef Duiven toch achter de feiten aanlopen. Na 20 minuten 2-1 achter, bij de rust 7-4. Na rust kwam Duiven terug tot 2 doelpunten en leek een positief resultaat nog haalbaar, maar diverse slordige afspeelfouten verhinderden dit. Eindstand 19-14 voor Achilles. Aanstaande zaterdag kan Duiven proberen om aanvallend beter voor de dag te komen, in de thuiswedstrijd tegen Kwiek uit Hoogeveen, aanvang 19.00 uur in de Endesprong.