Zondag 24 Maart 2019

De heren van Duiven 1 speelden afgelopen zondag de lastige uitwedstrijd tegen UDI in Arnhem. UDI begon goed, maar gaandeweg de 1e helft kwam Duiven beter in het spel, wat resulteerde in een verdienstelijke 9-11 voorsprong bij rust. Ondertussen werden diverse penalty's gemist, waardoor de voorsprong voor Duiven eigenlijk hoger had kunnen uitvallen. In de 2e helft kwam UDI goed uit de startblokken, maakte de gelijkmaker en liep vervolgens uit naar een 27-22 overwinning. Duiven miste veel kansen en ook de overtuiging om gewoon door te handballen, ondanks een achterstand.

Zondag 7 april om 15.15 uur speelt Duiven in de Endesprong de allesbeslissende (laatste) thuiswedstrijd, tegen D.O.S. uit Emmer-Compascuum.