Zondag 24 Maart 2019
Na 5 weken rust hadden de dames de nummer 1 tot en met 3 nog voor de deur. Vorige week wist het niet te winnen van koploper Huissen. Afgelopen zondag stond nummer 3 Ha-STU dames 1 op het programma. De dames van Duiven begonnen fanatiek aan de wedstrijd en wisten met een aantal snelle tegenaanvallen op voorsprong te komen. Het wist goed gebruik te maken van de open offensieve dekking in Nijmegen. Bij rust stonden ze dan ook met 16-12 voor.
De tweede helft stond de dekking van Ha-STU beter, maar ook de Duivense dekking stond goed. De Nijmegenaren wisten af en toe iets terug te komen maar Duiven bleef de hele wedstrijd 2 punten voorsprong houden en won de wedstrijd met 28-26. 7 April staat de laatste wedstrijd van de competitie op het programma, thuis tegen HV Angeren dames 1