zondag 7-4-2019

Dames van Duiven stunten tegen Angeren

Afgelopen zondag speelden de dames van Duiven thuis hun laatste competitiewedstrijd tegen HV Angeren dames 1, de nummer 2 uit de poule.

Duiven begon goed, de dekking stond goed en het ging een lange tijd gelijk op. Duiven ging de rust in met een 17-16 voorsprong.

De tweede helft wist Duiven zelfs uit te lopen naar 7 punten voorsprong. Mede door goed keeperswerk van C-jeugd keepster Tesse Blaauw, die wegens afwezigheid van vaste keepster Mellanie Wanink in viel.

De laatste minuten van de wedstrijd kwam de Angeren toch nog erg dichtbij, mede door meerdere tijdstraffen aan de kant van Duiven en het het constante aangeven van tijdspel voor Duiven door de scheidsrechter.

Na een spannend slot wist Duiven toch nog te winnen met 30-29. Hiermee eindigen ze deze competitie op een nette 5e plek.