de heren hebben hun lastige uitwedstrijd tegen Flyers gewonnen(25-33). De heren begonnen zwak veel aanvallende fouten en slecht verdedigen zorge voor een 8-3 tussenstand voor Flyers. Duiven knokte zich terug mede door de dekking achterin dicht te gooien. De Duivenaren bleef sterk spelen en bepaalde de ruststand op 15-18. In de tweede helft was het team uit Wijchen gebroken en ging Duiven erop en eroverheen. Duiven kon vrijuit spelen zonder druk en dat resulteerde in schitterende doelpunten. Dit weekend spelen de heren de kampioenswedstrijd thuis tegen Minerva. De selectie hoopt op zo’n groot mogelijk publiek om met iedereen het kampioenschap te vieren. De wedstrijd begint zondag om 14:15 in sporthal de Triominos.