Duiven sluit seizoen goed af

De dames van Duiven hebben een zwaar seizoen gehad. Veel dames stoppen na dit seizoen dus ze wilden dit seizoen met een goede wedstrijd afsluiten uit bij Heino. De eerste helft ging het gelijk op en bij rust stond het 15-17. Duiven besloot nog een tandje bij te zetten. Het liet zich niet kennen ondanks de harde wedstrijd en maakte slim gebruik van de slordigheden van Heino DS1 waardoor het steeds verder kon uitlopen en de wedstrijd ruim won met 26-37.

Heren pakken moeizame winst na kampioenschap
De handbal heren hebben afgelopen weekend de laatste wedstrijd van de competitie winnend afgesloten (30-33). Op bezoek bij DFS was Duiven niet scherp en misten veel kansen. Ondanks dat Duiven al kampioen was wilde ze deze laatste wedstrijd toch graag winnen. Bij rust stonden de Duivenaren achter met 15-11. Uiteindelijk wist Duiven de verdediging op orde te stellen en kon via het bekende snelle spel de wedstrijd kantelen. Vanaf volgend seizoen spelen de heren in de hoofdklasse, maar eerst wacht nog de regionale beker waar de heren ook een gooi naar willen doen.