Zaterdagavond speelden de heren van Duiven de eerste competitiewedstrijd in de Hoofdklasse, tegen Achilles uit Apeldoorn. Duiven miste 2 spelers, Jelle en Gijs, maar dit werd gecompenseerd door de aanwezigheid van Ron Vervoort.

De wedstrijd begon al meteen pittig, met diverse mooie aanvallen, die helaas niet allemaal werden beloond met doelpunten. Achilles stond de hele eerste helft op voorsprong, vaak 3 tot 5 doelpunten. Dit ondanks een paar fraaie reddingen van de keeper, Mac Rob. In de 2e helft bleef Duiven lange tijd goed meedoen, maar door vermoeidheid en slordigheden behield Achilles de voorsprong. Uiteindelijk werd het 26-28 voor Achilles. Aanstaande zaterdag speelt Duiven een uitwedstrijd, tegen Kwiek uit Hoogeveen.