Zaterdagavond speelden de heren van Duiven 1 de uitwedstrijd tegen Kwiek uit Hoogeveen. De 1e helft werd gekenmerkt door veel foute passes van Duiven en onderscheppingen door Kwiek, regelmatig gevolgd door break out en een tegendoelpunt. Aanvallend werden er regelmatig grote kansen gemist. Toch was de ruststand 11-13 in het voordeel van Duiven. Volgens trainer Frank Dercks moest de open dekking van Kwiek in de 2e helft door individuele acties gesloopt worden, en dat gebeurde ook. Niels Ouwehand keepte daarnaast een geweldige 2e helft, waardoor Duiven weinig doelpunten tegen kreeg. Na een enerverende wedstrijd won Duiven uiteindelijk met 22-28.

Aanstaande zondag om 14.20 uur speelt Duiven de thuiswedstrijd in de Endesprong tegen Erix uit Lichtenvoorde.