Zondag 14 Oktober 2018

De heren van Duiven 1 zijn er afgelopen zondag niet in geslaagd om de punten in eigen huis te houden. Tegen Erix uit Lichtenvoorde werd het na een intensieve wedstrijd 29-34 voor Erix. Die ploeg begon goed aan de wedstrijd, met snelle uitvallen na balverlies van Duiven. Al snel stond het 0-4. Duiven herpakte zich wel; via mooie en snelle aanvallen werd de achterstand weggewerkt en vlak voor rust stond het 11-11. Daarna werd er aan Duivense kant een paar keer ongeconcentreerd verdedigd, waardoor Erix weer een (ruime) voorsprong nam.

In de 2e helft hetzelfde beeld. Erix benutte de ruimte en de kansen goed, waar Duiven nogal eens vrije doelkansen miste. Uiteindelijk werd het 29-34.

Volgend weekend is er geen competitie, op zaterdag 27 oktober om 20.45 uur speelt Duiven in Leeuwarden tegen Cometas.