Zondag 4-11-2018

De heren van Duiven speelden afgelopen zondag tegen de koploper, H.V.C. uit Emmer-Compascuum. In een gelijkopgaande wedstrijd beet Duiven goed van zich af. Verdedigend stond het goed en ook in aanvallend opzicht was het een leuke wedstrijd. Glenn Verheijen scoorde bij zijn rentree direct al een paar mooie doelpunten. De ruststand was 9-9. In de 2e helft speelde Duiven aanvallend erg afwisselend en kon H.V.C. de aanvallers steeds minder vaak afstoppen. Mede door goed keeperswerk van Niels Ouwehand (en in de 1e helft van MacRobb Mouton) liep Duiven steeds verder uit. Opvallend was verder dat de hoekspelers van Duiven veel scoorden. Uiteindelijk won Duiven na een geweldige 2e helft met 26-20. Een beloning voor een goede teamprestatie!